Oleje Renovality | Recenze | Arganový a Ricinový olej

Krásný den,
dneska tady pro vás mám recenzi a článek o české kosmetické značce Renovality, která se zabývá přírodními oleji.

Na Renovality jsem narazila úplnou náhodou na Instagramu a i když často sociální sítě proklínám, teď jsem jim vděčná, protože Renovality v mé koupelně získalo čestné místo, bez kterého si už opravdu život nedovedu představit.

Dnes vám představím dva oleje z jejich nabídky - ricinový a arganový. Chci však upozornit, že Renovality jich nabízí mnohem víc a to na svém eshopu www.renovality.cz .


Ricinový olej

Ricinový olej mě zaujal a koupila jsem si ho, protože se doporučuje na zhojení jizev, což já, jakožto člověk, co měl problém s dermatilománií, velmi ocením.

Řeknu vám, že na jizvy jsem toho vyzkoušela dost, ale nic nefungovalo právě tak, jako ricinový olej od Renovality.  Jizvy mizí, kůže je hladká a hebká. 

Pokud máte problémy s jizvami ať už po akné nebo čemkoli jiném, určitě ho vyzkoušejte. Já jsem s ním totiž nadmíru spokojená a s čistým svědomím jej doporučuji dál. 

Arganový olej

Každou zimu mám opravdu nepříjemný problém s ekzémem. Pokožku na hřbetech ruky mám neskutečně suchou a zarudlou. Vyzkoušela jsem spoustu krémů, mastí, olejů, ale buď to účinkovalo prvních pět dnů a pak konec, nebo to bylo úplně k ničemu. (Pamatuji se dokonce, že jeden krém z DM mi to ještě zhoršil.)

 Co se týče tohoto arganového oleje, určitý pokrok tam vidět je.Ono taky, když člověk denně chodí do té zimy, tak bohužel nemůže čekat, že ten ekzém 100% zmizí. I když nosím teplé, pletené rukavice i v 8 stupních. 

Olej ruce vyživý a jsou opravdu méně sušší a zarudlejší, z čehož mám velkou radost.

Arganový olej bych doporučila. Vyživuje krásně a zarudlé pokožce opravdu pomůže. Svůj účel u mě tedy splnil.

Oba dva oleje se krásně vsakují a co je hlavní, nezanechávají pocit mastné pokožky, takže nemusíte chodit hodinu po bytě a čekat, až se vstřebají. Do dvanácti minut se můžete oblékat.

Oba dva oleje jsou také vybaveny praktickou pipetkou, takže aplikace je rychlá, pohodlná a nemáte olej všude po bytě.

 

Za sebe značku Renovality doporučuji. Lákají mě i další olejíčky, například meruňkový nebo lemongrass, tak určitě sledujte můj instagram, ať vám neuteče minirecenze, kterou tam najdete i na tyto dva fešáky. 

Pro dnešní den už je to ode mě vše. Vy se mějte krásně a určitě mi napište do komentářů, jestli také máte zkušenosti s touto značkou a jaké oleje vás zaujaly.

Komentáře

  1. S touhle značkou žádné zkušenosti nemám, ale ráda bych ji vyzkoušela.
    Pěkná recenze :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Veľmi ma lákajú tieto oleje, tak možno si nejaký z ich širokej ponuky kúpim :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám Moringový od Renovality a nemůžu si ho vynachválit :)

    OdpovědětVymazat
  4. Olejíčků od Renovality mám hodně a se všemi jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mám opunciový, moringový a ricinový olej, jsou vynikající! A taky hylauronové sérum. Skvělé! ��Vřele doporučuji.

    OdpovědětVymazat
  6. Mám hylauronové sérum a moringový olej a jsem moc spokojená.

    OdpovědětVymazat
  7. S arganovým olejem žádné zkušenosti nemám, ale za ricinový olej se také podepíšu. Vím, co to jsou jizvy po akné, které je takřka nemožné zakrýt make upem, takže jsem ráda, že jsem zkusila ricinový olej, který mě jich postupně zbavuje :-) .

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budu ráda,když zanecháte komentář ♥

Oblíbené příspěvky